sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

19.6 jussin avaus

Keskiviikko oli jo kuin lomailua. Aamutuimaan lähdetiin junailemaan kohiti Helsinkiä.
Ensimmäisenä käytiin Hakaniemen kauppahallissa ihmettelemässä. Siis rakastan sellaisia kasvisosastoja, jossa ne kasvikset ja hedelmät notkuu niillä pöydillä. Ja sitä värikirjoa. No eihän tuollakaan hallissa ollut kun sellanen pieni välikkö tuota ihanuutta. (Pitäiskin varmaan lähtia nauttimaan tollasesta tunelmasta jonnekkin ulkomaille.)

Tietysti piti käydä aamukahvittelemassa ja Roberts Coffee ei kyllä petä koskaan. Tälläkerta maistelin icelattea irishcoffee makusiirapilla. Oli kyllä todellista namia!
muumikaffetta!
ravintolapeliä
Ravintolamuseo oli siis pääkäyntikohde tuolla reissulla. Siellä saatiin ihmetellä vanhoja vempeleitä ja niin ja saatiin maan parhaat iskuvinkit ("Ai säkin keräät Arabiaa: on niin tyylikkäät kannut") mukaamme. Käytiin porukalla syömässä Helsingissä Casa Largossa maittavat salaatit. Sijaintina aivan mainio ja ruokakin hyvää ja täyttävää..mutta tarjoilussa hiukan tökkii (naurettiin että mehän ei ikinä olla tuollaisia) mutta siis 5hlö seurueelle tuotiin vesikannu josta riitti n.2,5hlö lasiin. Myönnettäköön, että kaksi meistä tilasi muitakin virvokkeita, mutta pyysimme myös vettä. Muutama muukin hassuus, mutta niitä nyt sattuu kaikille välillä, veden puute ja kannun hidas uudelleen täyttö pyynnön jälkeen hiukan harmittivat.

Ilta jatkui sitten muissa kun harmituksen merkeissä. Aurinko paisto ja oli aivan mahtava sää! Käytiin vähän ihmettelemässä kaupoissa ja nauttittiin elämästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti