keskiviikko 6. helmikuuta 2013

27.1/3.2 Olutta

Viikonloppuina päätin vähän juhlistaa niin työharjoittelun hyvää arvostelua kuin työharjoittelun loppumistakin. Juomapuoleksi valiutui tuliaskaljat Saksasta. Olut oli Pilsneriä, pohjahiivaolutta. Ensimmäinen yksilö oli minulle hyvin mieluisa, lemoncrass. Toisena oli herbwürich. Tämä olikin minin makuuni kuin tavallista kaljaa kittaisi, mutta mikäs siinä avattua ei tuhlata!

Lisäksi pullot ovat varsin veikeitä, ja päätyvätkin hyvän uudestaan suljettavan korkkisysteeminsä ansiosta uusiokäyttöön.

Ruokapuoli on ollut vähän heikompaa, koska työharjoittelupaikka on tarjonnut maistuvia aterioita. Omat ruokailut on lähinnä olleet pieniä maisteluja. Kananmunien ja perunoitten keittoa. Yritin yhtenä päivänä rikkoa jo keittämiäni kananmunia kakunleipomukseen. :D Näitä sattuu, ainakin tässä huushollissa!



Tuo kakun teko olikin siis viimeaikaisista suurin tekoni keittiön puolella. Kaunis, ainakin omasta mielestäni siitä tulikin. Päällä oli puolukoita, pensasmustikoita sekä karhunvadelmia. Täytteeksi valiutui jougurtti, kerma, mansikat, banaanilohkot, omenalohkot ja omenahilloke. Täytän omat kakkuni aina runsaalla kädellä, tuokin kakku oli sellaisen 15-20 cm korkea. Eli noin puolet kakkupohjaa, puolet täytettä.
Ja kuulemma makukin oli aivan kohdallaan. Itsehän en kakkua päässyt maistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti